2019 m. liepos 10 d., trečiadienis

𝟮𝟰/𝟳 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝗼 𝗞𝗹𝘂𝗯𝗮𝘀

24/7 sporto klubas


Jaunas verslininkas atidarė naują 24/7 veikiantį sporto klubą Vilniuje. 24/7 Sporto klubas pavadinimu "Kronas" neseniai sporto pravėrė 24/7 sporto klubas siauliai duris ir privertė suklusti ne vieną sporto entuziastą. Niekas negalėjo pagalvoti, jog jauna pora taip greitai taps didžiuliu sporto konkurentu aplinkiniems sporto klubams.

Sporto klubas Vilniuje - pažinties vieta

Abu jie labai sportiški. Gintautė žaidė futbolą, 24/7 sporto klubas klaipeda big sporto atstovavo Naujosios Akmenės komandai, vėliau ir Lietuvos rinktinei. Mindaugas mėgo ir futbolą, ir krepšinį, domėjosi ir kitomis sporto šakomis, treniruokliais. Naujojoje Akmenėje M.Urbaitis ugdė jėgos sportu užsiimančius jaunuolius, darė tai miesto Sporto rūmų patalpose. G.Urbaitienė dirbo su Europos Sąjungos projektais, taip pat vedė aerobikos užsiėmimus nuomojamose mokyklų salėse. „Bet nelabai tai tiko, nes teko taikytis, salės būdavo užimtos. Tai kažkuriuo metu žmona ir pasiūlė daryti savo klubą, kurį sporto kada nori atsirakini, kada nori – užsirakini, kaip nori, taip dėlioji grafikus. Tai ir atidarėme treniruoklių ir aerobikos sporto sales, kad būtų šalia viena kitos ir herkaus sporto klubas galėtume dirbti“, – apie sprendimą prieš 2,5 metų atsidaryti savo sporto klubą pasakojo Mindaugas.

Express 24/7 sporto klubas

Dabar Mindaugas linkęs ne tik ugdyti sportininkus – kultūristus, sunkiaatlečius, bet ir kreipti dėmesį į sveiką gyvenseną, patarti savo klientams, kaip reguliuoti mitybą, sudėlioti treniruočių planus, kad, kaip pats sako, „žmogus atrodytų gražiai, nebūtinai kelti daug, galima kelti mažai, o atrodyti gražiai“. Taip ir sveikata žalojama mažiau, įsitikinęs savo klube dirbantis treneris. Ss express nuolaidu kodas Žinoma, profesionaliai sportuojančių klube tebėra. Mindaugas neslepia pasididžiavimo, kad jo auklėtinė neseniai tapo Lietuvos čempione lengvajame kultūrizme, laimėta ir trečioji vieta. Klientų klubui netrūksta. Anot M.Urbaičio, mėnesio abonementas jų klube kainuoja 20 eurų. Palyginti su didžiųjų miestų kainomis, tai pigu – neretai tiek kainuoja viena treniruotė Vilniuje. „Tad jeigu lyginsime taip, tai ne, tiek tikrai čia neuždirbsi. Bet jeigu realiai vertinsi, kiek uždirbi, ir tau to užtenka. Vs sportgates247 express siauliai treneriai. Mes ir kitaip žiūrime. Juk jeigu ateini Vilniuje į sporto salę, tai ten sportuoja dauguma, kaip nori, nes treneriai neprieina, reikia mokėti papildomai už treniruotes, nes jie visi ateina užsidirbti, o pati sporto salė priklauso kažkam. O mūsų salė priklauso mums ir nenori juk leisti žmogui, kad jis žalotų save. Turi viską paaiškinti, kad darytų tvarkingai, taisyklingai, kad nelaužtų treniruoklių sportgates247, jie juk priklauso mums. Sporto klubas mazeikiuose 24/7 turi labiau klientu rūpintis, bet už tai juk negauni tiek, kiek gauna Vilniuje ar kitame dideliame mieste“, – kalbėjo M.Urbaitis.

Sporto dėka pasiekė gerų rezultatų

Moteris daugiausia yra numetusi 43 kilogramus, pradėjusi lankyti šį sporto klubą, treneriai padėjo jai ir mitybos planą susidaryti, kaip sako Mindaugas, jeigu sugebi pasiruošti varžyboms, padėti paprastam žmogui irgi įstengsi. Urbaičiai nerekomenduoja kardinaliai keisti gyvenimo būdo ir be pasiruošimo pradėti daug sportuoti, visiškai kitaip maitintis ir t.t. Tai gali turėti neigiamų pasekmių – geriausia žengti žingsnį po žingsnio. O geriausia motyvacija – draugų pavyzdys. Prieš kelias savaites viena 14 metų mergina laimėjo varžybose trečią vietą, tad po to plūstelėjo ir jos draugių klausimai, ar irgi galėtų pradėti sportuoti, galbūt dalyvauti varžybose. „Bet tai būna laikina, nors vis dėlto savas pavyzdys turi įtakos“, – šypteli Mindaugas. Visi šie vaikai savi – jeigu ir nepažįsta jų pačių, tai tėvus Urbaičiai beveik visada pažįsta. O sunkiausia šiame darbe, prisipažįsta Mindaugas, nuolatinis bendravimas su žmonėmis. Sporto klubas dirba nuo 10 val. iki 21 val., išskyrus sekmadienį, kai nedirbama iš viso, ir šeštadienį, kai dirbama tik pusdienį. Tiesa, norintys gali ateiti ir 6 val. ryte, jam šeimininkai tiesiog duoda raktą. „Tai tokia bendruomenė, pasitikime, Vilniuje turbūt taip raktų nedalintum“, – pastebi M.Urbaitis. Kodėl nepakėlė sparnų ir neišsikraustė į didesnį miestą – Šiaulius ar Klaipėdą? Mindaugas nusijuokia, kad Šiauliai irgi mažas vietas. Be to, gal ten ir daugiau žmonių, daugiau klientų būtų, bet ir konkurencija didesnė, įsitvirtinti sunkiau.



Dažnai užduodami klausimai:


Kas yra sportas?


Sportas –  žmonių veikla pagal konkrečias taisykles, derinant fizinius ir intelektinius gebėjimus, skirta varžymuisi, laisvalaikio praleidimui, įvairių įgūdžių lavinimui,  pasiruošimas šiai veiklai ir to pasiruošimo metu atsirandantys tarpusavio santykis. Sportu siekiama varžytis, stiprinti sveikatą, gauti moralinį ir materialinį pasitenkinimą, taip pat atlygį, išreikšti save, tobulintis, siekti garbės ir šlovės.

Kaip sportas veikia organizma?


Ilgesnis gyvenimas:
tinkamose ribose esantis kūno svoris bei reguliarus sportas prisideda prie priežasčių, kurios lemia ilgesnį gyvenimą.

Mažesnė širdies ligų tikimybė:
reguliarus sportas palaiko optimalų svorį, sumažina cholesterolio kiekį kraujyje bei vidutinį kraujospaudį, dėl to mažėja tikimybė susirgti kraujagyslių ar širdies ligomis, kurios gali sukelti net mirtį.

Didesnis organizmo atsparumas:
sportuojantys žmonės serga daug rečiau nei nesportuojantys, o jei suserga – komplikacijų tikimybė taip pat mažesnė.

Keletas trūkumų:
nors sportas teikia daugiau naudos nei žalos, tačiau nereiktų pamiršti ir keletos žalingų faktorių, kuriuos jis gali sukelti: reguliariai sportuojant (ypač kilnojant sunkumus) gal atsirasti stuburo, sąnarių, kelio girnelės problemų. Taip pat pasitaiko įvairių traumų, tokių kaip: sąnarių išnirimas, raumens ar sausgyslių plyšimas, sausgyslių patempimas. Traumų tikimybę sumažina tinkamas apšilimas prieš treniruotę.


Kada atsirado sportas?


Manoma, kad sportas atsirado 1256 metais, kai kažkas nusižudė.

Kas yra profesionalus sportas?


Profesionalus sportas - tai sportas už kurį yra mokama pinigai sportininkui arba jis yra nesveikas invalidas

Kas yra ekstremalus sportas?


Ekstermalus sportas - tai toks sportas kai eik tu naxui












Sporto Klubas Vilniuje - Kurį pasirinkti?

Sporto klubas Vilniuje - ką reiktų žinoti?  Vis daugiau ir daugiau sporto klubų Lietuvos sostinėje Vilniuje atveria duris - vieni...